Privé Sessie

Privé sessie of workshop?  

Een privé sessie vind plaats aan huis of op locatie in Zaandam. Tijdens een privé sessie kijk ik eerst wat het dier prettig vindt en nodig heeft. Vervolgens leer je als eigenaar zelf deze technieken toe te passen.  Voor dieren met specifieke gezondheids- of gedragsproblemen zijn één of meerdere privé sessies vaak zinvoller dan een workshop omdat ik dan veel gerichter kan werken.

Mijn dier houdt niet van vreemden

Als je dier niet graag wordt aangeraakt door vreemden is dat geen probleem. Je leert dan eerst zelf een aantal technieken, waarna we samen op zoek kunnen gaan naar de beste TTouches voor jouw dier.
Daarnaast kunnen we ook gebruik maken van bewegingsoefeningen en bodywraps.

Meer dan TTouch

Tijdens een privé sessie kunnen ook andere aspecten die het dier kunnen helpen aan bod komen. Je kunt hierbij denken aan hersenwerk, voeding, stressmanagement, Bach bloesem remedies, Essentiële oliën en natuurlijke, rustgevende of pijnstillende middelen.

Verandering kost tijd      

Ik geloof niet in een Quick fix. (Gedrags)veranderingen hebben tijd nodig. Als je echt resultaat wilt bereiken zul je moeten investering qua tijd, moeite en geld. Tijdens één TTouch sessie kan ik een goed begin maken, maar zeker geen wonderen verrichten. Om echt iets voor jou en je dier te kunnen betekenen zijn gemiddeld drie sessies nodig. Daarin kan ik een duidelijk beeld van het dier krijgen en echt uitvinden wat het dier nodig heeft, zowel op gebied van TTouch als op andere vlakken en kun je zelf de techniek van de TTouches onder de knie krijgen en daarmee verder werken.

 

 Tellington TTouch®    info@gevoelsdier.nl    0629 323 184
Aangesloten bij de Tellington TTouch® Beroepsvereniging Nederland