AGENDA

Op dit moment staan er geen workshops gepland.
Stuur mij een mail, of houd mijn Facebookpagina in de gaten voor nieuwe workshops.
Zelf een workshop organiseren? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Tellington TTouch  Basis Workhop

10339645_753855911301601_7147794137586405012_n

Deze workshop is voor iedereen die kennis wil maken met Tellington TTouch®.           Tijdens deze dag leer je een aantal TTouch technieken die je thuis kunt toepassen. We besteden aandacht aan verschillende aanrakingstechnieken. Ook komt er een stukje theorie aan bod over de achtergrond en werkzaamheid van TTouch.

De workshop is niet bedoeld om individuele problemen te behandelen of op te lossen, maar er wordt wel ingespeeld op de vragen en behoeften van de deelnemende honden en eigenaren. Je gaat naar huis met een hoop nuttige tips, die op jouw situatie van toepassing zijn en die je direct kunt gebruiken. De workshop is voornamelijk gericht op de Tellington TTouch methode, maar is holistisch van aard, wat inhoud dat afhankelijk van je vraag of de behoefte van je dier, ook Bach Bloesem Remedies, voeding en natuurlijke geneeswijzen en supplementen aan de orde kunnen komen.

Belangrijk: Meebrengen van de eigen hond is mogelijk maar zeker niet noodzakelijk. Maak dus een goede afweging of het voor de hond prettig is om langere tijd met honden en mensen in één ruimte te verblijven.
Als je twijfelt of deze workshop geschikt is voor jouw hond, neem dan gerust contact op voor overleg. 

—————————————————————————————–

Tellington TTouch VERVOLG workshop

Mijn ervaring is dat een workshop van een hele dag vaak teveel vraagt van zowel de eigenaar als de hond. Onze hersenen en die van onze honden hebben een beperkte opslagcapaciteit en leren is een intensief proces voor mens en dier. Vaak wordt een deel van de informatie niet meer opgeslagen omdat het “potje vol is”.  De honden zijn aan het eind van zo’n dag vaak, net als de eigenaren, bekaf en liggen alleen nog te slapen. Dat is in mijn ogen geen ontspanning, maar oververmoeidheid. Daarom heb ik er voor gekozen om alleen nog workshops van halve dagen of minder te geven en een vervolgworkshop aan te bieden voor degenen die meer willen.

Heb je al een keer een TTouch workshop gevolgd bij mij of bij iemand anders? En wil je graag nog wat meer verdieping of je technieken opfrissen? Dan is deze workshop voor jou! We werken aan de verfijning van de TTouches, voegen nieuwe TTouches toe en besteden meer aandacht aan de negen elementen van de cirkel zoals ademhaling, de verbinding tussen de TTouches en intentie.
Daarnaast gaan we in op het gebruik van Bodywraps en andere hulpmiddelen.

Belangrijk: Meebrengen van de eigen hond is mogelijk maar zeker niet noodzakelijk. Maak dus een goede afweging of het voor de hond prettig is om langere tijd met honden en mensen in één ruimte te verblijven.
Als je twijfelt of deze workshop geschikt is voor jouw hond, neem dan gerust contact op voor overleg.