Tarieven & Contact

Privé consulten  vinden plaats aan huis of in de trainingsruimte van Hond en kat aan de Zaan ( Dr. H.G. Scholtenstraat 5, Zaandam).

Ik organiseer regelmatig workshops in Zaandam.Heb je interesse in het volgen van een workshop, maar staat er nog niets gepland? Stuur mij dan gerust een mail. Zodra er weer een nieuwe datum bekend is ontvang je vrijblijvend bericht.

Natuurlijk is het ook mogelijk om mij in te huren voor een workshop of lezing op locatie. Neem contact op voor de mogelijkheden en tarieven.

 

Tarieven voor privé consult:

Tarieven hond:
Eerste consult (ca. 1 – 1,5 uur) € 40,00
Vervolg consulten (ca. 0,5 – 1 uur) € 35,00                                                                          Abonnement: 3 sessies voor € 99,00 (af te rekenen bij de eerste sessie).

Tarieven katten en knaagdieren:                                                                                   Eerste consult (ca. 1 uur) € 30,00                                                                                  Vervolgconsult (ca. 30-45 min.) € 25,00                                                                             Abonnement: 3 sessies voor € 69,00 (af te rekenen bij de eerste sessie).

Senior consult:
30 minuten € 20,00
Puur gericht op ontspannende aanrakingen voor de ouder wordende hond. Let op, deze behandeling wordt niet aan huis gegeven, maar alleen bij Hond en kat aan de Zaan (Dr. H.G. Scholtenstraat 5, Zaandam). In overleg met Gevoelsdier zal besloten worden of uw hond in aanmerking komt voor dit consult.

Vuurwerkconsult:
45 minuten € 25,00
Is uw dier bang voor vuurwerk?
Dan help ik u met gerichte tips en adviezen. Naast de TTouch technieken die u kunt toepassen, bekijken we ook de mogelijkheden van hersenwerk, de inzet van natuurlijke middelen die angst kunnen verminderen en naar wat vooral wel en wat vooral niet te doen.

Bij een huisbezoek wordt er €0,50 per km aan voorrijkosten berekend vanaf postcode 1505 Eventuele parkeerkosten worden doorbelast.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?                                                                             Stuur dan een e-mail naar info@gevoelsdier.nl

Bellen mag uiteraard ook (Bij voorkeur tussen 19:00 en 21:00 uur) naar 06 – 29 323 184

Tellington TTouch nieuw logo.